img

CENTRALE VERWARMING

Voor de installatie of het onderhoud van uw centrale verwarming, doet u het best beroep op een vakman.
U moet ook de keuze maken tussen een mazout- of gasinstallatie en voor beiden bent u bij ons aan het juiste adres.

Ook warmtepompen, zonneboilers en vloerverwarming behoren tot de mogelijkheden.
Dat betekent dat u voor verschillende werken maar één partij hoeft in te schakelen, wat u dan weer veel kopzorgen en tijd bespaart.

SANITAIR

Met de installatie van een bad, douche of toilet wil u geen risico nemen. Door het dagelijks gebruik van de toestellen en leidingen, is een professionele installatie een must.
Bent u aan het renoveren en wil u uw sanitaire installaties vervangen? Of bent u aan het bouwen en wil u leidingen laten leggen? Met onze jarenlange ervaring zorgen wij voor het comfort dat u voor ogen hebt.

Vaak gebruikt sanitair moet ook onderhouden worden. Aarzel niet om contact op te nemen voor het onderhoud van uw installaties of bij een vervelend lek.

img
img

ONDERHOUD

Zowel mazout- als gasketels hebben een eindig leven. Om dat zo lang mogelijk uit te stellen en grote kosten te vermijden is het belangrijk om ze goed te onderhouden.

Als gecertificeerd bedrijf in mazout- en gasketels (Cedicol en G1 & G2), staan we klaar om uw ketels in optimale staat te houden.

VENTILATIE

Een goede ventilatie in uw huis is onmisbaar. Zo kunnen we voor u een C-systeem (afzuigen lucht) installeren of nog een stap verder gaan met een D-systeem (afzuigen lucht, wegblazen in andere ruimte)

Weet u niet meteen welk type ventilatie het best bij uw woning past? Dan overlopen we samen de mogelijkheden tijdens ons eerste gesprek.

img
  • Telefoon:
    +32 478 93 04 52

  • Schaafstraat 46
    2870 Breendonk

Tim De Boeck BVBA © Copyright 2019, website door Thomas Rypens Webstudio